Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια!

Είναι αυτός ο άνθρωπος που συνήθως έχει μία έκφραση αμφιβολίας μαζί με λίγη στενοχώρια. Δείχνει συνέχεια προβληματισμένος και είναι σαν να έχει μονίμως ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι του. Αν δεν έχεις έναν τέτοιο στην παρέα σου, μάλλον είσαι εσύ. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και είσαι πάντα προετοιμασμένος για μία πιθανή Δευτέρα Παρουσία. Αν είναι έτσι, τότε ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω απαισιόδοξα ζώδια.

Ταύρος
Θέλεις να του προκαλέσεις καρδιακή προσβολή; Κάνε του πάρτι έκπληξη. Μισεί τις εκπλήξεις και όταν νιώθει απροετοίμαστος, πέφτει ψυχολογικά και γίνεται ξινός. Και θα σε γεμίσει προσβολές επειδή του χάλασες το πλάνο. Επειδή γενικά είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Αν θέλεις να τον δεις να πεταρίζει από χαρά, άφησέ τον να σου μιλήσει για τις καινοτόμες (έτσι νομίζει) ιδέες του.

Καρκίνος
Μιλάμε φυσικά για το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο που δεν το χει σε τίποτα να αλλάξει διάθεση και να βάλει τα κλάματα ενώ γελάει. Αν φτάσει στο σημείο να νιώσει απαισιόδοξα, κατεβάζει ρολά και κρύβεται σε ένα δωμάτιο για κάνα διήμερο. Δε θα σου μιλήσει και δεν πρόκειται να σου εξηγήσει το πρόβλημά του. Αν θέλεις να τον δεις να φωτίζεται, πάρτου ένα παγωτάκι. Θα ξεχαστεί για κανένα μισάωρο.

Παρθένος
Γνωστός για τον πεσιμισμό του, δεν του το βγάζεις από το μυαλό του ότι όλα θα πάνε στραβά και δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να το αποτρέψει. Η τελειομανία τους κάνει να προβληματίζονται και να ανησυχούν συνέχεια για το αν θα πάνε όλα καλά και είναι σαν να έχουν γεννηθεί με γονίδιο απαισιοδοξίας. Περνάει με αντιβίωση; Όχι αλλά περνάει εάν σταματήσουν να περιμένουν τα πάντα από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Σκορπιός
Το λαγωνικό του ζωδιακού μπορεί να αντιληφθεί ενστικτωδώς πότε συμβαίνει κάτι κακό και δεν πέφτει έξω. Δεν αντέχει να του λες ψέματα γιατί, είπαμε, έχει ένστικτο, αλλά αυτό τον βάζει μονίμως σε μία θέση καχυποψίας και άμυνας. Σκέφτεται μονίμως απαισιόδοξα για τους ανθρώπους γύρω του και δυσκολεύεσαι να χαρεί με τα μικροπράγματα στη ζωή.

Αιγόκερως
Το σοβαρό ζώδιο δε σηκώνει πολλά πολλά. Αν τα σχέδιά του δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζει, πέφτει σε βαθιά περισυλλογή και μαύρη κατάθλιψη. Ο χειρότερος εχθρός τους είναι ο κακός εαυτός τους και δε χαλαρώνουν με τίποτα. Δυσκολεύεται να κάνει ένα βήμα πίσω ή να εγκαταλείψει το αρχικό του πλάνο και γι αυτό πιστεύει ότι τα πράγματα σπάνια λειτουργούν προς όφελός του.

Related Posts

Αυτά είναι τα χρώματα που κάνουν το μπάνιο μας να φαίνεται καθαρό

Το μπάνιο του σπιτιού μας είναι –συνήθως- το πιο μικρό δωμάτιο του σπιτιού μας. Το μικρό μέγεθος του δωματίου είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει πολύ τη γενικότερη διακόσμησή μας και, κατ’ επέκταση, την επιλογή του...

Pilates: Αλήθειες και μύθοι για την δημοφιλή μέθοδο γυμναστικής

Tο Pilates αποτελεί μία από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο. Ξεκίνησε από την Aμερική, απέκτησε φανατικούς οπαδούς και τα τελευταία χρόνια άρχισε να διαδίδεται Ελλάδα και Κύπρο. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με...

Την αγάπη την ακούς στις πράξεις, όχι στα λόγια

Υπάρχουν άνθρωποι που η φωνή τους κρύβεται στη σιωπή τους. Είναι εκείνοι που επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, τον δρόμο που έχει χαραχθεί για τους λίγους. Για εκείνους που έχουν...