Φτιάχνουμε στικς μοτσαρέλας

Θα χρειαστούμε:

450 γρ. ‏τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε στικς

 

1/4 φλ. ‏νερό

1 1/2 φλ. ‏φρυγανιά τριμμένη

1/2 κ.γ. ‏αλάτι

2/3 φλ. ‏αλεύρι γ.ο.χ.

1/3 φλ. ‏κορν φλάουρ

1 φλ. ηλιέλαιο

Πώς θα τα φτιάξουμε:

Ανακατεύουμε το νερό με τα αυγά σε ένα μικρό μπολ. Σε ένα άλλο μεσαίου μεγέθους μπολ αναμειγνύουμε τη τριμμένη φρυγανιά με το αλάτι, ενώ σε ένα τρίτο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Παίρνουμε κάθε στικ μοτσαρέλας, το βουτάτε πρώτα στο μείγμα με το αλεύρι, μετά στο μείγμα με το αυγό και τέλος στο μείγμα με τη φρυγανιά.
Μετά το ρίχνουμε προσεκτικά στο τηγάνι και το αφήνουμε να τηγανιστεί μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα (θα χρειαστεί περίπου 30″). Αφού τηγανιστεί, το ακουμπάμε σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει η περίσσεια λαδιού. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με όλα τα στικς.

Related Posts

“Εγώ μωρό μου θέλω να τρελαίνομαι, αλλιώς βαριέται το μυαλό μου”

Για ποιον έρωτα μου μιλάς; Γι αυτόν που τρελαίνεται το μυαλό σου; Kαι λες.. Εσένα δεν σε θέλω άχρωμα, σε ποθώ όπως ποθεί το αγρίμι την τροφή του, με μια επιθυμία σαν σταύρωση, σαν θυσία....

Το ένστικτο δεν το ξεγέλασε ποτέ η λογική..

Σε συναντώ τυχαία. Μου είσαι παντελώς άγνωστος. Ένας απλός περαστικός ή μόλις συστηθήκαμε. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για σένα, για το ποιος είσαι ή ποιος είναι ο χαρακτήρας σου. Η πρώτη εντύπωσή μου για...

Βρώμη: Το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας

Πλούσια σε φυτικές ίνες αλλά και πρωτεΐνες, η βρώμη μία από εκείνες τις τροφές που αξίζει να βάλετε στο μενού σας είτε ο στόχος σας είναι να βελτιώσετε τη διατροφή σας είτε να χάσετε βάρος....