Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη

Τα ζώδια αυτά δεν βάζουν μυαλό. Κάνουν συνεχόμενα τα ίδια λάθη, τα παθήματα δεν τους γίνονται μαθήματα και δεν φροντίζουν να διορθώσουν τις αστοχίες του παρελθόντος. Ό,τι κάνουν, επηρεάζει κυρίως τη δική τους ζωή και όχι τόσο των άλλων. Το θέμα είναι ότι κάνουν… κύκλο και όχι βήματα μπροστά, αφού βιώνουν ξανά τις ίδιες καταστάσεις και έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια αυτά που κάνουν συνεχώς τα ίδια σφάλματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Νο 1 αμετανόητος του ζωδιακού, που κυριεύεται από τον ενθουσιασμό, την τρέλα ή τη βιασύνη του, το συναίσθημα της στιγμής κυριαρχεί στις αντιδράσεις του, οπότε δεν κάθεται να σκεφτεί κατά πόσο ό,τι κάνει βλάπτει τον ίδιο ή είναι λάθος και φυσικά, επειδή δεν συνηθίζει να αυτοπεριορίζεται ή να αυτομαστιγώνεται, συχνά ξαναπέφτει στα ίδια ατοπήματα και επαναλαμβάνει λάθη του παρελθόντος με χαρακτηριστική ευκολία. Αν μάλιστα του πεις “πάλι τα ίδια, βρε παιδί μου;”, το πιο πιθανό είναι να γελάσει και να απαντήσει με άνεση: “Σιγά μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν τρέχει και τίποτα”

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και είναι σταθερός στις απόψεις και στα πιστεύω του. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του μπορεί να του βγαίνει μεν σε καλό σε κάποιες στιγμές στην ζωή του, όμως σε κάποιες άλλες τον… «θάβει». Και αυτό γιατί είναι ξεροκέφαλος και «αγύριστο κεφάλι» και δεν λέει να αλλάξει την λάθος νοοτροπία που μπορεί να έχει ή τις εσφαλμένες του αντιλήψεις. Φυσικά όλα αυτά οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν ξεφεύγει ποτέ. Έτσι πέφτει ξανά και ξανά στην ίδια παγίδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος, αν και ζώδιο του αέρα, ανήκει στον σταθερό σταυρό και δεν… «στρίβει εύκολα». Δεν λέμε ότι δεν είναι έξυπνος (γάτα με πέταλα είναι). Λέμε απλώς ότι δεν αλλάζει εύκολα τις θεωρίες και τις αντιλήψεις του και προτιμάει να μένει στα ίδια και σε αυτά που έχει συνηθίσει. Δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, αντιθέτως τα επαναλαμβάνει συχνά, με αποτέλεσμα να πληγώνεται και να τρώει τα μούτρα του με την πρώτη ευκαιρία. Ένας ακόμα λόγος που ο Υδροχόος κάνει τα ίδια λάθη, είναι επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάπου… έσφαλε και δεν ήταν σωστός, όπως διατυμπάνιζε σε όλους. Έτσι ξανακάνει τα ίδια και τα ίδια για να τους αποδείξει ότι τελικά είχε… δίκιο.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς έχει μέσα του τον φόβο της απόρριψης και της εγκατάλειψης και δεν θέλει να πληγώνει τους γύρω του. Προτιμά να πονέσει ο ίδιος και ας το ξέρει από την αρχή ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δεν αλλάζει στάση ζωής και νοοτροπία και συνεχίζει να κάνει στην ζωή του τα ίδια σφάλματα ακριβώς για τους λόγους που προαναφέραμε. Το συναίσθημα και ο φόβος είναι τα δυο εκείνα στοιχεία που τον «καταστρέφουν» και δεν τον αφήνουν να αλλάξει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ζωή του. Μπορεί να δείχνει μεγάλη συμπόνοια και κατανόηση για τους γύρω του, όμως δεν κάνει το ίδιο με τον εαυτό του. Αντιθέτως «αυτομαστιγώνεται».

Related Posts

Έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ έχουν ένα κοινό!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αλληλοεπίδρασης των ζευγαριών δηλαδή το πόσο προσέχει ο ένας τον άλλο και πόσο ιδιαίτερο κάνουν ο ένας να αισθάνεται ο άλλος έχει άμεση σχέση με το πόσο επιθυμούν...

12 θανάσιμες πεθερές: πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πώς να την κάνεις… αρνάκι

Πεθερές – we love to hate them! Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν υπάρχουν κακές πεθερές, αλλά πεθερές με ιδιοτροπίες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορεί συχνά να μας βγάζουν από τα ρούχα μας, αλλά, αν βρούμε...

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω γιατί έχεις τις μαύρες σου

Όλοι στεναχωριόμαστε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους καθημερινά, αλλά, κάποιοι, στεναχωρούν ορισμένα ζώδια περισσότερο από κάποια άλλα. Όταν έχεις εσύ (ή το ταίρι σου) τις μαύρες σου, λοιπόν, ίσως παίζει κάποιο ρόλο και η μέρα...