6 ζώδια που προτιμούν το σεξ από τη σχέση

Κάποιοι πιστεύουν στην ιδέα της αληθινής αγάπης, του δεσίματος, της συμβίωσης ή του γάμου και της οικογενειακής ζωής, σε άλλους αρέσει περισσότερο το φλερτ, ο ενθουσιασμός, η έξαψη και το σεξ περισσότερο. Μάλιστα, αρκετοί αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να δεσμευτούν ή φοβούνται (που είναι το πιο συνηθισμένο) να ερωτευτούν, μήπως πληγωθούν και μόλις το πράγμα σοβαρεύει, το βάζουν στα πόδια.
Παρακάτω θα βρεις τα έξι ζώδια που προτιμούν το σεξ από τη σχέση και ισχύει και για τα δύο φύλα, όχι μόνο τους άντρες:

1. ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο πρώτος της λίστας, πρώτον γιατί η σεξουαλικότητά του είναι έντονη και δεύτερον γιατί είτε ως άντρας είτε ως γυναίκα, λειτουργεί σαν κυνηγός. Θα διεκδικήσει, θα κατακτήσει, όμως γρήγορα θα του φύγει το ενδιαφέρον. Εκτός αυτού, εύκολα διεγείρεται κι ενθουσιάζεται, δύσκολα δεσμεύεται.

2. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την περιπετειώδη φύση του και η σεξουαλική του ζωή είναι γεμάτη από περιπέτειες, όχι όμως από σχέσεις. Το περιστασιακό σεξ και τα one night stands είναι πρώτα στις προτιμήσεις του. Αν κάποιο πρόσωπο του αρέσει, εννοείται ότι σκέφτεται αυτόματα το σεξ, για κάτι παραπάνω όμως ούτε λόγος.

3. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο το σεξ είναι απόλαυση και μάλιστα το έχει διαχωρίσει από το συναίσθημα δε χρειάζεται να είναι ερωτευμένος για να το ευχαριστηθεί. Είναι μάλιστα το ζώδιο που έχει φίλους με… προνόμια. Αν είναι σε σχέση, από ένα σημείο και μετά το βαριέται ή μάλλον βαριέται το να το κάνει με το ίδιο πρόσωπο σε συχνή βάση. Κι όσο να πεις οι τάσεις του για ανεξαρτησία και αυτονομία δεν στον σπρώχνουν να δεσμευτεί μακρόχρονα…

4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως με το συναίσθημα δεν τα πάει και πολύ καλά, ως γνωστόν. Εύκολα πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά, σπάνια ερωτεύεται και δεν είναι στις προτεραιότητές του μια σχέση, εκτός αν έχει κάνει πια σταδιοδρομία. Γι’ αυτό προτιμά το σεξ που δεν του τρώει χρόνο και δεν τον αποπροσανατολίζει από τους στόχους του.

5. ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος σαν ελεύθερο πνεύμα, που θέλει μόνιμα να «κινείται», δεν είναι fan της σχέσης. Επίσης, είναι και από τα ζώδια που το σεξ το θεωρούν παιχνίδι και το φλερτ διασκέδαση. Όσο για τις δεσμεύσεις, πάντα αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό ή και πόρτα, ενώ δεν αποκλείεται να το παίζει και σε διπλό ταμπλό για να μη βαριέται.

6. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σεξ αποτελεί για τον Σκορπιό περισσότερο φυσική ανάγκη και μάλιστα, όταν περνάει την παθιασμένη του φάση ίσως να μην τον απασχολεί καν ποιο πρόσωπο είναι μαζί του, αρκεί να την ικανοποιήσει. Σαφέστατα, αν είναι ερωτευμένος, τότε ακόμα καλύτερα, αλλά σίγουρα χωρίς σχέση μπορεί, χωρίς σεξ όχι.

Related Posts

Έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ έχουν ένα κοινό!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αλληλοεπίδρασης των ζευγαριών δηλαδή το πόσο προσέχει ο ένας τον άλλο και πόσο ιδιαίτερο κάνουν ο ένας να αισθάνεται ο άλλος έχει άμεση σχέση με το πόσο επιθυμούν...

12 θανάσιμες πεθερές: πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πώς να την κάνεις… αρνάκι

Πεθερές – we love to hate them! Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν υπάρχουν κακές πεθερές, αλλά πεθερές με ιδιοτροπίες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορεί συχνά να μας βγάζουν από τα ρούχα μας, αλλά, αν βρούμε...

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω γιατί έχεις τις μαύρες σου

Όλοι στεναχωριόμαστε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους καθημερινά, αλλά, κάποιοι, στεναχωρούν ορισμένα ζώδια περισσότερο από κάποια άλλα. Όταν έχεις εσύ (ή το ταίρι σου) τις μαύρες σου, λοιπόν, ίσως παίζει κάποιο ρόλο και η μέρα...